Colegiul Minulescu angajează îngrijitori, paznic și bucătar

765

Colegiul Național “Ion Minulescu” Slatina recrutează personal, organizând în vederea angajării trei concursuri.

Patru posturi de îngrijitor, unul de paznic și unul de bucătar a scos la concurs Colegiul Minulescu Slatina, concursurile urmând a fi organizate pe data de 1 octombrie. Pentru postul de paznic se cer studii medii/școală profesională/atestat paznic și vechime în specialitate de minimum 3 ani, candidații trebuind să susțină o probă scrisă și interviu.

Pe lângă proba scrisă și interviu, candidații care vizează posturile de îngrijitor trebuie să susțină și o probă practică. Conducerea unității a anunțat că pentru un post de îngrijitor contractul de muncă va fi încheiat începând cu data de 16.12.2019, pentu altul începând cu data de 03.01.2020, iar pentru celelalte două posturi în perioada imediat următoare după finalizarea concursului. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: şcoală profesională sau studii medii și vechime în muncă de minimum 1 an.

Pentru postul de bucătar, se cer studii medii – școală profesională/liceu de specialitate și vechime în specialitate de minimum 2 ani, candidații trebuind să susțină, de asemenea, probă scrisă, probă practică și interviu, toate în aceeași zi.