Familie de bălșeni, rămasă cu 4 copii sub cerul liber. Primăria le oferă primul ajutor; și noi putem ajuta!

1268

Marți seara, o familie din Balș a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu a distrus acoperișul casei în care locuiesc două persoane ce au în grijă 4 nepoți minori. Primăria a întins prima mână, solicitând semenilor să-i urmeze exemplul.

Primăria Balș a anunțat azi că va acorda un ajutor de urgență unei familii din localitate, după ce un cablu electric defect a  făcut ca familia Munca să rămână fără acoperiș la casă.

“După un incendiu care a avut loc zilele trecute din cauza unui scurtcircuit la rețeaua electrică, bălșeanul Andrei Munca (66 de ani) a rămas, la propriu, fără un acoperiș deasupra capului, iar casa i-a fost afectată grav. Alături de el trăiesc soția și cei patru nepoți pe care îi are în grijă. Ștefania are doar 2 ani jumătate, iar frații ei au între 7 și 13 ani. Primaria orașului Balş iîi acordă un ajutor de urgență pentru astfel de cazuri și acesta deja a primit o parte din materialele de construcție cu care să înceapă să refacă pierderile suferite. Dacă vreți să îl ajutați și dvs pe Andrei Munca, o puteți face direct la adresa din Balș, strada Salcâmilor, nr.24A.”, a anunțat administrația locală.

Despre incendiu:

Locuință din Balș, distrusă de flăcări