Amendă pentru Primăria Caracal după tăierea copacilor în vederea supralărgirii unei străzi

152

Administrația caracaleană a decis la începutul acestei săptămâni să închidă circulației rutiere o  stradă intens circulată din municipiu, considerând că este prea îngustă pentru traficul din zonă. Cum lucrările au demarat cu tăierea copacilor, amenda de la Garda de Mediu Olt nu a întârziat să fie aplicată.

20.000 de lei amendă va trebui să plătească Primăria Caracal după ce a tăiat copacii de pe strada Mihai Eminescu. Isprava nu a rămas netaxată de către fostul viceprimar Octavian Stănescu.

“Este vorba despre arbori care au crescut în zeci de ani și care au fost secerați în câteva zeci de minute, doar pentru că așa au vrut unii. În alte orașe, chiar din România, se amenajează parcuri noi, se plantează copaci și se direcționează fonduri pentru dezvoltarea zonelor verzi. La noi, se merge în continuare cu betoane. Păcat, soluții erau pentru a menține acești arbori. Se pare că nu avem nevoie de oxigen.”, a postat Stănescu.

Primarul municipiului Caracal, dr. Liviu Radu, a anunțat că după finalizarea acestui proiect se vor replanta alți copaci în marginea trotuarului.

Despre lucrările de pe str. Mihai Eminescu:

Stradă ÎNCHISĂ circulației în Caracal. Primăria extinde partea carosabilă