Primăria Caracal mobilizează locuitorii la curățenie

44

Locuitorii municipiului Caracal sunt invitați de către primărie să se alăture proiectului administrației locale “CARACAL – Un oraş curat!” și să dea un exemplu de implicare civică. Ziua destinată curățeniei este vineri, 13 septembrie.

Locuitorii municipiului Caracal sunt scoși la curățenie, dorindu-se a se da astfel un exemplu civic de implicare în igienizarea și ecologizarea orașului. Acțiunea se va desfășura pe 13 septembrie, proiectul administrației municipale aflându-se la cea de-a doua ediție și nefiind alăturat nici World Cleanup Day, nici campaniei “Let’s Do It, Romania!, organizate pe 21 septembrie.

“Primăria municipiului Caracal organizează a II a ediție a proiectului ,,CARACAL – Un oraș curat!” care vizează igienizarea și ecologizarea localității noastre, protecţia mediului înconjurător, conştientizarea, în rândul cetăţenilor a rolului şi importanţei protejării arealelor naturale şi implicit asupra sănătăţii populaţiei. Misiunea proiectului ,,CARACAL – Un oraș curat!” este mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile, companiilor private și reprezentanţilor mass mediei pentru curățarea de deșeuri a spațiului public din localitatea noastră.”, a anunțat primăria.

Acțiunea se va desfășura vineri, la ora 14,00, și presupune curăţarea spaţiilor verzi şi strângerea de deşeuri de pe raza municipiului.

“Prin urmare, vă rugăm să luaţi parte la acest eveniment şi să demonstrăm împreună că manifestăm respect faţă de noi înşine și de mediul înconjurător. În cazul în care doriți să spuneți DA acțiunii noastre, vă rugăm să vă prezentați la ora 13,30 la sediul Primăriei Municipiului Caracal, din Piața Victoriei nr. 10 pentru înregistrare ca voluntar și pentru întocmirea formalităților de protecția muncii.“, este îndemnul lansat pe pagina de socializare de către administrația celui de-al doilea municipiu al Oltului.