O fată a fost VIOLATĂ, după ce a sunat la 112 să ceară ajutor pentru că era urmărită

583

O fată de 19 ani a sunat ieri la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, lângă orașul Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită. Poliâiștii au ajuns abia după ce fata a fost violată de trei tineri.

Cazul Alexandra se poate repeta oricând. Dovadă și intervenția de ieri a polițiștilor severineni, abia după ce o tânără a fost violată. Fata a cerut ajutorul polițiștilor la 112, anunțând că este urmărită de trei tineri. Ajutorul a sosit însă prea târziu.

„În data de 10 septembrie, în jurul orei 13.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmărită de trei tineri pe care nu îi cunoaște. La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, județul Mehedinți. Atât apelanta, cât și aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Fata a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri pentru viol și complicitate la viol.