Noi medici la Spitalul Slatina. 6 posturi, scoase la concurs

874

La Spitalul Județean de Urgență Slatina continuă nu numai dotările cu aparatură de ultimă generație și investițiile în reabilitarea unor secții și a creșterii confortului hotelier al pacienților. Cea mai mare unitate medicală cu paturi din județ a format o echipă de invidiat de medici, iar concursurile pentru atragerea de specialiști sunt în toi.

Conducerea SJU Slatina încearcă de câțiva ani să rezolve problema deficitului de personal, organizând numeroase concursuri. Dacă angajări masive vor fi făcute și pe final de an pentru posturile de asistent medical, infirmier și brancardier, în această perioadă este completată echipa de medici. Noul lot de posturi scoase la concurs cuprinde 6 posturi: câte un post de medic specialist radiologie și imagistică medicală, medic specialist ostetrică-ginecologie, medic chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă și medic chirurgie generală, precum și două posturi de medic specialist anestezie terapie intensivă.

Candidații vor trebui să treacă nu numai de proba scrisă și proba practică, ei urmând a susține, în funcție de specializare, probe clinice. Înscrierile se fac până pe data de 21 septembrie.

Despre concursdurile la SJU Slatina:

Spitalul Slatina va scoate la concurs 40 de posturi de asistent medical, infirmier și brancardier