Firmă de distribuție din Slatina, delapidată. Trei persoane au furat băutură în valoare de 130.000 lei

422

Trei slătineni sunt cercetați pentru delapidare după ce un angajat al unei firme de distribuție, în complicitate cu doi prieteni, au sustras băutură din depozitul societății. Făptuitorii au fost plasați sub control judiciar.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cercetează trei bărbați, din municipiul Slatina, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de delapidare și complicitate la delapidare. Gestionarul unei firme de distribuție a furat din depozit băuturi alcoolice și nonalcoolice, în complicitate cu un prieten șofer și un altul care s-a ocupat de valorificarea mărfii sustrase.

“În fapt, un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina,  în calitate de gestionar al unei societăți comerciale, din municipiul Slatina, județul Olt, și-ar fi însușit din gestiune bunuri în valoare de 130.000 lei, la diferite intervale de timp. Acesta ar fi acționat în  complicitate cu un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina, care în calitate de șofer ar fi transportat bunurile din depozit, iar un alt bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, le-ar fi vândut către diverși clienți, după care, cei trei ar fi împărțit sumele obținute.”, anunță IPJ Olt.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile faţă de cei trei.