Conducerea Decus Olt, al treilea sindicat important al polițiștilor, întregită la Olt

323

Sindicatul Național al Polițiștilor Decus și-a completat echipa de conducere la Olt. Noul vicepreședinte activează în cadrul Serviciului Rutier -Biroul drumuri naționale și europene al I.P.J. Olt.

Ultima reprezentare sindicală a polițiștilor apărută în „peisaj” este SNP Decus, condus la Olt de către Dumitru Romică. Aflată în plină campanie de recrutare de membri, echipa s-a întregit la Olt, fiind desemnat și un vicepreședinte al organizației teritoriale.

“A fost ales în funcţia de vicepreşedinte al SNPR Decus Organizația Olt a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România domnul Filimon Marius, ce își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Rutier- Biroul drumuri naționale și europene din cadrul I.P.J. Olt. Îi urăm bun venit în familia Decus!”, a anunțat președintele Dumitru Romică.

Cei circa 1050 de polițiști care își desfășoară activitatea la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt reprezentați de 7 sindicate și o asociație, nefiind toți membri de sindicat.

Decus a câștigat încrederea polițiștilor olteni în scurt timp și a urcat în preferințele oamenilor legii, fiind acum al treilea sindicat ca mărime după SNPPC și Sindicatul Național al Polițiștilor Sed Lex. Decus Olt reprezintă interesele a 85 de membri.