Profesor de 10, dar suplinitor. Testarea, trecută cu note mari de majoritatea candidaților

242

Și în acest an școlar Oltul va avea suplinitori bine pregătiți. IȘJ Olt a publicat rezultatul concursului județean pentru ocuparea posturilor disponibile. Mai mulți candidați au obținut note de 10 la probele susținute, însă unul singur se poate lăuda cu media 10. Tot unul și cu rușinoasa notă 1.00.

Inspectoratul Școlar Județean Olt a publicat rezultatele obținute de aspiranții la un post de suplinitor în învățământul oltean în următorul an școlar. Au susținut concursul județean/ testarea pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante rămase disponibile 92 de candidați calificați și 28 fără studii corespunzătoare postului, pentru 36 de discipline, probele practice/orale fiind susținute marți, 3 septembrie, iar  proba scrisă ieri, la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina. Contestații se pot depune azi.

Dintre toți candidații, un singur profesor se poate lăuda cu 10 pe linie: Bogdan Mihuti, ce va preda educație muzicală- muzică instrumentală.

Cele mai mari note obținute la proba scrisă sunt din rândul calificaților: 10 la disciplina educație muzicală și 9.80 de două candidate la disciplina chimie, dar și un 10 obținut din rândul candidaților fără studii corespunzătoare postului de către Angelica Ciobanu- disciplina arte vizuale.  Proba practică susținută de calificați a fost trecută cu 10 de 13 candidați, iar interviul susținut de necalificați de 8 candidați.

https://www.isjolt.ro/wp-content/uploads/2019/09/rez_calif.pdf

Dacă din rândul necalificaților nu s-a înregistrat nicio notă sub 5.00, în rândul calificaților un candidat pentru un post de educație fizică a obținut la proba scrisă nota 1.00

https://www.isjolt.ro/wp-content/uploads/2019/09/rez_necalif.pdf