Elevii Slatinei, recompensați de primărie, au ajuns la Disneyland. Primele imagini

90

Câștigătorii din acest an ai concursului Diney Cup au ajuns la Disneyland. Ei se vor bcuura timp de patru zile în Franța de o excursie de neuitat în celebrul parc de distracții.

Cei 36  de elevi slătineni câștigători ai celei de-a XIII-a ediții a concursului organizat de către Primăria Slatina, prin care administrația municipală îi recompensează pe cei mai buni elevi cu o excursie, au ajuns ieri în Franța.

“Parcul de distracții Disneyland și-a deschis de ieri porțile pentru câștigătorii concursului Disney Cup. Pentru că și în acest an suntem alături de copiii care obțin performanțe deosebite, continuăm să păstrăm tradiția de a premia elevii merituoși. După vizitele educative pe care le-au făcut sub îndrumarea unui ghid la diferitele obiective turistice din Paris, câștigătorii concursului Disney Cup se bucură încă de ieri de toate atracțiile pe care parcul de distracții Disneyland le oferă.”, a transmis Primăria Slatina.

Peste o mie trei sute de elevi din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a, de la toate şcolile gimnaziale din Slatina şi-au testat cunoştinţele de cultură generală la concursul Disney Cup de anul acesta, organizat pe 5 iunie.

Câte 36 de elevi (câte trei de la fiecare unitate de învățământ gimnazial din Slatina) au plecat în ultimii 12 ani la Disneyland, premiul fiind oferit de Primăria Slatina celor mai buni elevi, cheltuielile (transport, cazare, masă, vizite obiective turistice, tur oraș, asigurare sănătate) fiind asigurate de la bugetul local.