Concurență acerbă pe posturile de ambulanțieri la Slatina și Caracal

277

10 concurenți pe-un post de șofer la Ambulanța Slatina și 11 pe cel de la substația de ambulanță Caracal au fost admiși la concurs de către SJA Olt în urma evaluării dosarelor.

Serviciul Județean de Ambulanță Olt a scos la concurs două posturi de șofer autosanitară II, iar concurența este una acerbă. De prima probă, cea a dosarelor, au trecut toți candidații înscriși: 10 pentru postul de la Stația Slatina și 11  pentru cel de la Substația Caracal.

Proba scrisă a concursului se va susține pe 9 septembrie și constă în rezolvarea unor teste grilă. Interviul se va susține pe 13 septembrie fiind testate cunoștințele teoretice și practice, aptitudinile și abilitățile candidatului pe baza „planului de interviu”. Rezultatul final al concursului va fi anunțat pe 18 septembrie.

Pentru a fi șofer pe ambulanță, un aspirant al postului trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B și C, diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier și 3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist.