Apel disperat pentru donarea de sânge. Este necesară grupa A2 pentru o pacientă a SJU Slatina

404

Familia unei paciente a Spitalului Județean de Urgență Slatina a lansat ieri un apel disperat pe o pagină de socializare, cerând ajutorul semenilor. Femeia are nevoie de cantități însemnate de sânge.

Slătinenii și nu numai sunt rugați din nou să se mobilizeze pentru a salva viața unui seamăn. Familia unei paciente a spitalului din municipiu îi roagă pe cei care pot dona să-i sară femeii în ajutor.

“Bună ziua ! Vă rog din suflet sa mă ajutați pentru a-mi salva sora. E nevoie urgent de sânge GRUPA A 2 . Se află într-o situație delicată avânt 8 operații efectuate până în prezent. Pentru o intervenție chirurgicală …are nevoie urgent de cantități însemnate de sânge GRUPA A2-RH POZITIV. Cei care doresc sa ne ajute ,sunt rugați să se prezinte la centrul de donații Policlinica Veche în fiecare zi , începând cu ora 9:00 până în ora 17 :00 Pentru doamna IACOB NICULINA nr tel 0749477575 Etaj 3 . Salon 4 CHIRURGIA ORTOPEDICA Spitalul județean Slatina. Se poate dona si in alte localitati …dr specificat pentru cine donati .Va multumesc mult!”, este apelul lansat de familia femeii.