Administrația din Brâncoveni, inspirată de la Slatina: va oferi “Primul Ghiozdan” elevilor din clasele pregătitoare

57

Cei 16 copii din comuna Brâncoveni ce vor păși anul acesta pe poarta școlii în clasa pregătitoare vor avea surpriza de a fi așteptați pe bănci de ghiozdane complet echipate. Cadoul le va fi oferit de către primărie, edilul Ion Cheroiu mărturisind că s-a inspirat în demararea programului “Primul Ghiozdan” și în localitatea sa de la administrația slătineană.

“Fiecare preșcolar al comunei #Brâncoveni de la clasa pregătitoare va primi în prima zi de școală un ghiozdan care conține rechizite necesare începutului de an școlar (caiete, creioane colorate, penar, pixuri, etc.) . Programul “Primul meu ghiozdan” demarat de administrația locală condusă de primarul Ion Cheroiu este la prima ediție, fiind inspirat de modelul programului inițiat în urmă cu 4 ani de Primăria Municipiului Slatina și va continua și pe viitor. Primăria și Consiliul Local Brâncoveni urează micilor învățăcei: “Mult succes la școală!”, a anunțat primarul Cheroiu pe pagina de socializare a localității.

Banii pentru achiziționarea ghiozdanelor și rechizitelor sunt din bugetul local, programul adresându-se celor 16 copii de la singura clasă pregătitoare a Şcolii Gimnaziale „Voievod Brâncovenu” din comună. Comuna se poate lăuda cu 225 de elevi.

Fiecare preșcolar al comunei #Brâncoveni de la clasa pregătitoare va primi în prima zi de școală un ghiozdan care conține rechizite necesare începutului de an școlar (caiete, creioane colorate, penar, pixuri, etc.) . Programul "Primul meu ghiozdan" demarat de administrația locală condusă de primarul Ion Cheroiu este la prima ediție, fiind inspirat de modelul programului inițiat în urmă cu 4 ani de Primăria Municipiului Slatina și va continua și pe viitor.Primăria și Consiliul Local Brâncoveni urează micilor învățăcei: "Mult succes la școală!".

Publiée par Brâncoveni sur Mercredi 4 septembre 2019