ȘOCANT 42 de nasturi de blugi, în cenușa din butoiul lui Dincă

207

Din cenușa din butoiul lui Dincă, unde criminalul a declarat că ar fi ars și corpul Alexandrei Măceșanu, criminaliștii au scos 42 de nasturi de blugi. Dezvăluirea a fost făcută de către psihologul criminalist Tudorel Butoi.

”Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Numărați de mine, după fotografii. 42 de nasturi școsi din cenuță. Și cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi”, a declarat Tudorel Butoi. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii ”Marius Tucă Show”.

Psihologul criminalist a mai precizat că Gheorghe Dincă este un violator în serie care a acționat ca un prădător de tip animali.

”Analiza comportamentală în curs de desfășurare va aduce lămuriri vizavi de cum s-a născut, cum s-a creat, ce antecedente sunt. Dar, din punctul meu de vedere, are o bizarerie acest Dincă. Dincă este un criminal, violator în serie – și pe fondul acesta a avut cele două accidente – Luiza și Alexandra. Dar este un prădător de tip animalic, care-și aduce victimele la vuzuină, să le aibă sub control, cum fac vulpea, ursul, câinele, și-și îngroapă hrana în apropiere. este singurul caz în care găsim criminalitate în serie cu victime în același habitat cu făptuitorul”, a declarat psihologul criminalist.