Marius Iancu: Fondurile PNDL2 neutilizate de primării, repartizate altor proiecte din județ

59

Deputatul de Olt Marius Iancu este unul dintre parlamentarii care au susținut și votat în plen noile măsuri pentru derularea PNDL2, astfel încât comunitățile locale să nu piardă banii neutilizați.

“Este responsabilitatea noastră să modernizam comunitățile locale și să îi ajutăm pe primari să construiască rețele de drumuri, apă și canalizare, școli, dispensare și cămine culturale”, declară deputatul de Olt Marius Iancu. Parlamentarul oltean a anunțat că a votat în plenul Camerei Deputaților noile măsuri pentru derularea PNDL II, un program pentru care Guvernul a alocat 30 de miliarde lei pentru 7179 de obiective, dintre care 441 au fost finalizate.

“Fondurile alocate de Guvern pentru Programul de Dezvoltare Locală etapa II care au rămas neutilizate după încheierea contractelor de finanțare nu se vor întoarce în bugetul statului, ci vor putea fi repartizate către alte unități administrativ teritoriale din județul respectiv care au depus proiecte eligibile sau către administrațiile care depun cereri noi de finanțare. Noi ne-am propus să guvernam pentru oameni, pentru a le oferi o viață mai bună și PSD este alături de fiecare român!“, a postat alesul oltenilor pe pagina de socializare.