Parcul Tineretului, ÎNCHIS pentru mentenanţă până sâmbătă

490

Cel mai mare și mai modern loc de agrement din Slatina, Parcul Tineretului, a fost închis pentru câteva zile. Primăria Slatina a anunţat că restricţia se va ridica sâmbătă, astfel încât slătinenii să se bucure de noul loc de agrement week-end-ul viitor.

Inaugurat la finele săptămânii trecute, Parcul Tineretului a fost închis temporar. Primăria Slatina a anunţat că lucrările ce sunt realizate durează câteva zile.

“În perioada 3-6 septembrie, Parcul Tineretului va fi închis pentru mentenanță. În acest interval de timp vom demara toate acțiunile necesare atât pentru readucerea acestuia la stadiul inițial cât și pentru a putea turna ultimul strat de tartan roșu pe suprafața pistei de alergare. (procedura care necesită minim 48 de ore pentru omogenizarea materialelor. Pentru a nu prelungi perioada mai sus menționată venim cu rugamintea de a respecta regulile cu privire la accesul resticționat în parc, astfel încât fiecare cetățean care dorește să se relaxeze în parcul Tineretului să o poate face începând cu data de 07.09.2019.”, a anunţat Primăria Slatina.

Parcul a fost amenajat pe o suprafaţă de trei hectare, pe terenul fostei unităţi militare.