OFICIAL: Mario De Mezzo, candidatul PNL Olt la Primăria Slatina

406

Aseară, Biroul Politic Municipal al Organizației PNL Slatina l-a desemnat pe Mario De Mezzo candidat la funcția de primar al Municipiului Slatina.

Liberalii olteni se pregătesc pentru a prelua Primăria Slatina. Aseară, și-au desemnat oficial candidatul la fotoliul de edil al capitalei de județ. Deși își anunțaseră intenția de a intra în cursă drep candidații partidului omul de afaceri Gabriel Buliteanu și junele liberal Ionuț Comănescu, candidatul este altul, susținut chiar de către prim-vicepreședinte PNL, liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareș Bogdan. El se numește Mario De Mezzo, este o persoană prezentă pe micile ecrane, un om inteligent, născut la Slatina în 1977.

De Mezzo a fost la începutul carierei profesionale recuperator de debite, operator calculator, realizator de programe radio şi ziarist. Ulterior, a lucrat în cadrul Asociaţiei Habitat for Humanity România, a Fundaţiei Principesa Margareta a României (manager dezvoltare resurse) şi a Grupului Editorial ALL. Din mai 2012, este preşedintele Uniunii Editorilor din România. După o lungă perioadă de fundraising, în 2013 a preluat funcția de Director Național al Habitat for Humanity România, ONG-ul care construiește locuințe pentru oamenii defavorizaț, în cadrul căruia a lucrat între 2004 și 2008 ca Manager de strângere de fonduri, iar între 2013 și 2016 ca Director Național.

În cei 12 ani petrecuți în comunitatea ONG a văzut și coordonat în organizațiile în care a lucrat peste 20 de mii de voluntari români și internaționali. A mai fost  realizator la Itsy Bitsy FM, preşedintele Asociaţiei Casa de Cultură (şi CEO al grupului editorial ALL). Pe plan local s-a implicat înainte de plecarea în Capitală ca și consilier al primarului Slatinei din perioada 1992-2004, Gheorghe Păunescu.

Despre candidatura lui Mario De Mezzo vorbesc, într-un clip publicat pe pagina de socializare a organizației județene, președintele PNL Olt Liviu Voiculescu și președintele PNL Slatina Viorel Dumitrescu, dar și candidatul:

În această seară, Biroul Politic Municipal al Organizației PNL Slatina l-a desemnat pe Mario De Mezzo candidat la funcția de primar al Municipiului Slatina!

În această seară, Biroul Politic Municipal al Organizației PNL Slatina l-a desemnat pe Mario De Mezzo candidat la funcția de primar al Municipiului Slatina!

Publiée par PNL Olt sur Lundi 2 septembre 2019