Gigel Ştirbu, NEAGREAT de PNL Olt: ”are probleme foarte grave de imagine!”

164

Preşedintele Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaţilor, deputatul de Olt Gigel Ştirbu, liberal cu ştate vechi, nu mai este agreat de organizaţia olteană. Candidatul la Primăria Slatina, care este şi şeful de campanie pe municipiu pentru alegerile prezidenţiale, nu-l vrea în echipă. Nici şefii lui de partid nu au arătat că-l agrează.

Gigel Ştirbu nu mai este agreat în PNL Olt, colegii considerând că acesta are probleme grave de imagine. Deputatul nu va face parte din echipa de campanie pentru Primăria Slatina. „Domnul Ştirbu, NU! Are nişte probleme de imagine deosebit de grave!”, a declarat fără ocolişuri, azi, Mario De Mezzo, referindu-se la momentul în care Călin Popescu Tăriceanu a ieşit în Parlament şi a spus că moţiunea de cenzură a fost citită de finul său. De Mezzo l-a sfătuit pe Ştirbu, prin intermediul presei, să îşi rezolve problemele de imagine.

De altfel, deputatul liberal nu va fi nici consultat pentru campania prezidenţială, coordonată la nivel de municipiu de tânărul cu care liberalii ţintesc fotoliul de edil al Slatinei. Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a ţinut însă să precizeze că „Nu putem interzice unui membru, unui coleg de-al nostru, să facă campanie”. De altfel, deputatul chiar a participat în Slatina la strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis, imortalizând momentul şi postând pe pagina de socializare munca de partid.