VIDEO Cumpănașu a plecat cu ,,Caravana Antimafia”. El a demarat strângerea de semnături pentru prezidențiale

1375

Alexandru Cumpănașu și-a început turneul prezidențial ,,antimafia~ în comuna Dobrosloveni în care s-a născut Alexandra Măceșanu, nepoata sa ucisă de Gheorghe Dincă. Campania a continuat la Caracal unde Cumpănașu s-a întâlnit cu susținătorii săi în fața Teatrului Național din localitate.

Unchiul Alexandrei Măceșanu și-a început astăzi turneul prezidențial în comuna Dobrosloveni (Olt) în care s-a născut fata de 15 ani pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănașu și-a numit turneul drept „Caravana Antimafia” și vrea să ajungă în fiecare localitate din țară.După Dobrosloveni, Cumpănașu a mers la Caracal. El le-a transmis alegătorilor că dacă va ajunge Președinte o să stea la Cotroceni doar cât este nevoie pentru îndeplinirea atribuțiilor legate de politica externă și de problemele din CSAT, în rest dorește să meargă cât mai mult să viziteze județele, să stea de vorbă cu oamneii și să le afle problemele.

El a demarat astzi campania de strângere de semnături. El a recunoscut că nu este ușor să strângă cele 200.000 de semnături pentru a acceptat legal drept candidat la prezidențiale.