Trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul Asociației „Dăruiește Viață”!

81

Concertul trupei Metallica de miercuri seara a fost sold out. Bucuria reîntâlnirii cu celebra formație este uriașă pentru publicul român. Însă la fel se pare că este și reacția rockerilor, care au decis să facă un gest impresionant și fără precedent. Ei au donat un sfert de milion de euro pentru o asociație care se ocup de copiii bolnavi de cancer.

Metallica a donat, prin intermediul fundației „All Within My Hands”, suma de 250.000 de euro către spitalul pediatric de oncologie și radioterapie pe care Asociația „Dăruiește Viață” îl construiește în București! Cei patru muzicieni s-au fotografiat cu cecul uriaș care subliniază acest gest minunat, alături de cele două inițiatoare ale campaniei care și-a propus să ridice în București primul spital privat de acest gen, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu.

Trupa Metallica a revenit la București în turneul Worldwired, într-un concert senzațional ce a avut loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională. În deschidere au cântat trupele Ghost și Bokassa. Legendara trupă s-a întors în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas). A fost a patra prezență a trupei Metallica în România după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.