Noul parc de la Steaua a fost botezat

443

Primăria Slatina a decis care va fi numele parcului de la Steaua, amenajat pe terenul de la fosta Unitate Militară. Potrivit unui anunț făcut pe pagina de socializare de edilul Emil Stelian Moț, acesta se va numi ,,Parcul Tineretului”.

În urmă cu două săptămâni,  primăriei Slatina a dat drumul unui sondaj, cu scopul de a găsi numelui noului parc din Slatina. Cei mai mulți dintre cei care și-au exprimat opțiunea au mizat pe ,,Tineretului” așa că, noua zonă de recreere se va numi ,,Parcul Tineretului”.

“Dragi slătineni,
Așa cum știți, ieri la ora 15:00 s-a încheiat campania „Votează numele parcului TĂU”.
Vreau să vă mulțumesc tuturor: pentru interesul pe care l-ați manifestat, pentru implicare şi pentru numărul mare de voturi. Cu bucurie vă anunț că ați decis prin vot majoritar ca numele noului parc construit pe amplasamentul fostei unități militare să fie: PARCUL TINERETULUI.
Dat fiind faptul că a existat o concurență strânsă intre opțiunile „Tineretului” și „Eroilor”, iar diferența între aceste două denumiri a fost una mică, strada vecină parcului, care până în prezent nu avea o denumire, se va numi „Aleea Eroilor”.
Vă mulțumesc încă o dată pentru implicare!
Împreună am mai pus un punct frumos pe harta orașului nostru!” a susținut Emil Moț, primarul Slatinei.

Inaugurarea noului parc va avea loc vineri, printr-o petrecere care va dura trei zile. Vor fi spectacole pentru toți slătinenii. Aceștia vor avea posibilitatea să deguste o serie de preparate tradiționale în cadrul Festivalului ,,Street Food Festival”.