Alexandru Cumpănașu a depus a patra plângere la Parchetul General în cazul Caracal. „Mor cu ei de gât!”

359

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta dispărută în urmă cu o lună și despre care Gheorghe Dincă a susținut că a ucis-o, a anunțat că va depune luni o nouă plângere penală față de INML pentru „modul defectuos” în care a administrat probele furnizate pentru expertiză, așa cum rezultă din raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a precizat că procurorul general i-a spus că „nu are nicio reținere în a dispune verificarea activității procurorilor de caz de la DIICOT” pe care aceștia au desfășurat-o în cazul Caracal.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că plângerea va cuprinde și o serie solicitări și clarificări urgente către procurorul general Bogdan Licu. Printre acestea se numără: stabilirea prin audieri a patrulei trimise de procurorul Cristian Popescu să meargă să facă verificări la casa lui Dincă și identificarea în ce au constat verificările. solicitarea la STS a celorlalte 2 convorbiri de la 112 care au fost efectuate cu privire la situația Alexandrei și publicarea conținutului acestora. audierea fostului șef al Poliției Caracal Nicolae Mirea și a șefului de post din Dobrosloveni. reaudierea procurorului Popescu cu privire la sursa informației pe care a avut-o cum că Alexandra a fost sufocată, el fiind contrazis ulterior de alți procurori. efectuarea de verificări pentru stabilirea modului în care INML a realizat analiza ADN în 2 zile. publicarea raportului polițistului PISTOL audierea/reaudierea cadastristului a cărui carte de vizită a găsit-o Alexandra și stabilirea declarațiilor sale. cine a dat adresa de pe strada Decebal unde s-a făcut percheziție fără mandat și la care a participat vărul său, tatăl Alexandrei. Locația este exact în spatele casei lui Dincă.