Sute de bilete la băi pentru pensionarii olteni

127

O nouă serie de bilete la băi a fost alocată pensionarilor din judeţul Olt. Cele mai multte bilete sunt pentru stațiuni precum: Felix, Govora, Olăneşti, Covasna şi Amara. Numele celor care pot intra în posesia unui astfel de bilet sunt afișate la sediul instituției sau pe site-ul acesteia. Acestea pot fi ridicate în fiecare zi de luni și miercuri, până pe 28 august.

Casa Județeană de Pensii Olt a afişat lista cu beneficiarii biletelor de tratament alocate în cadrul seriei a XII-a. Cele 220 de bilete de tratament, au data de plecare în perioada 4-8 septembrie.Iată în ce stațiuni pot merge pensionarii olteni și câte bilete au fost alocate vârstnicilor din județ pentru fiecare:44 de bilete în stațiunea Olăneşti, 33 de bilete în stațiunea Govora, 20 de bilete în stațiunea Covasna, 17 bilete în stațiunea Heculane, 13 bilete în stațiunea Călimănești, 12 bilete în stațiunea Amara, 12 bilete în stațiunea Felix, 12 bilete în stațiunea Pucioasa, 10 bilete în stațiunea Căciulata, 8 bilete în stațiunea Saturn, 8 bilete în stațiunea Mangalia, 6 bilete în stațiunea Buziaș, 6 bilete în stațiunea Eforie Nord,  5 bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Geoagiu, 4 bilete în stațiunea Neptun,  două bilete în stațiunea Sinaia, două bilete în stațiunea Techirghiol, două bilete în stațiunea Tușnad şi două bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Lista cu persoanele care au solicitat bilet la băi și au primit aprobare ca fost afișată la sediul Casei Județene de Pensii Olt și pe site-ul instituției. Acestea își pot ridica biletele în zilele de luni şi miercuri până în data de 28 august, inclusiv.

Biletele de tratament care nu vor fi ridicate de persoanele îndreptățite conform repartizării vor fi afişate pe 30 august şi se vor vinde în data de 2 septembrie.