FLAGRANT pentru prinderea unei persoane care a cerut BANI părinților pentru eliberarea Alexandrei și Luizei

1696

Un alt bărbat a sunat familia Alexandrei Măceșanu, fata despre care Gheorghe Dincă a declarat că ar fi ucis-o. Omul a dat speranțe părinților, cerând bani în schimbul eliberării fetei, dar și a Luizei, cealaltă victimă a criminalului din Caracal.

Cazul Caracal a atras un alt nenorocit care s-a jucat cu disperarea părinților celor două fete. Știind că deși Gheorghe Dincă a declarat că ar fi ucis cele două fete, anchetatorii iau încă în calcul și posibilitatea ca acestea să fie în viață, bărbatul a anunțat-o pe mama Alexandrei că fetele sunt la el și a cerut bani în schimbul eliberării. Omul a fost prins în flagrant, coșmarul prelungit al familiilor Melencu și Măceșanu fiind dezvăluit de unchiul Alexandrei.

,,Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!!, a dezvăluit Alexandru Cumpănașu.