Accident în zona Pirelli: un biciclist a ajuns la spital

774

Un biciclist a ajuns la spital, după ce a fost accidentat azi de un autoturism. De vină a fost biciclistul care a virat dreapta fără să se asigure.

Azi, în jurul orei 11.30, pe strada Drăgănești din Slatina s-a produs un accident rutier între un autoturism și un biciclist. ʺÎn fapt, un bărbat de 60 de ani din comuna Ipotești, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe contrasens, și-ar fi schimbat direcția de mers prin viraj la dreapta fără a se asigura si ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 38 ani din comuna Schitu. Biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicaleʺ, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. ʺBiciclistul nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate, dar i s-a recoltat o mostra biologică de sânge. S-au întocmit acte procedurale pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpăʺ, mai menționează reprezentantul poliției.