Street Food Festival, primul eveniment organizat în parcul de la fosta unitate militară

2419

Noul parc de la fosta unitate militară din Slatina va fi inaugurat pe 30 august, fiind organizat cu această ocazie și primul eveniment găzduit aici: Street Food Festival.

Administrația slătineană a anunțat de ceva timp că esplanada nu va mai găzdui niciun eveniment cultural-artistic, urmând să intre în reparație și a i se da un nou aspect, toate manifestările urmând să fie organizate pe terenul fostei unități militare de la gară, unde s-a construit cel mai mare și modern parc din municipiu. Noul loc de agrement și relaxare va fi inaugurat pe 30 august, primul eveniment pe care îl va găzdui fiind un festival gastronomic.

“Slatina, ce faci între 30 august și 1 septembrie? Lasă-ne pe noi să-ți facem programul, căci în Parcul de la fosta Unitate Militară vor fi o mulțime de bunătăți pregătite de chefi zâmbitori și talentați, muzică live și Outdoor Cinema. Mai mult, copii tăi se vor putea juca alături de alți copii la Kids Zone, unde le-am pregătit mai multe surprize. Ia-ți prietenii, familia și haide să petrecem weekend-ul împreună. Ne vedem în curând”, este anunțul organizatorilor.

Vor fi aduse bunătăți din toată lumea, iar chef Foa vine în festival pentru a face demonstrații culinare.

Serile la Street FOOD Festival se lasă cu dans, fiind adusă o scenă de 360 grade care permite spectatorilor să fie mult mai aproape de artiști, iar atmosfera să fie una prietenoasă. Responsabili cu muzica live vor fi: Robin and The Backstabbers, byronși The Mono Jacks pentru seara de vineri, Jurjak Lucia și Next Ex sâmbăta, iar duminică vor cânta Dimitris Bats, Gramofone și Soul Serenade .

Cei mici se vor putea juca și distra într-o zonă dedicată lor, cu face painting, baloane, animatori, jocuri și ateliere.

Mai multe despre inaugurarea noului parc:

Primarul Emil Moț invită slătinenii să voteze numele noului parc. Sondajul, lansat azi