Femeie din Drăgănești-Olt, dată DISPĂRUTĂ. A plecat la Slatina acum 19 zile și este de negăsit

6943

Din data de 26 iulie, de când a plecat la Slatina pentru investigații medicale, o femeie din Drăgănești-Olt este de negăsit. Soțul a alertat poliția.

Polițiștii olteni caută o femeie de 44 ani, din orașul Drăgănești-Olt, care a plecat pe 26 iulie de acasă la Slatina și nu a revenit.

“La data de 14 august a.c., un bărbat, de 51 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, a sesizat faptul că la data de 26 iulie a.c., soția sa,  Percea Elena, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din primele verificări a reieșit faptul că la data de 26 iulie a.c., in jurul orei 9.00, femeia ar fi plecat în municipiul Slatina pentru a efectua investigații medicale. Acesta i-a confirmat bărbatului faptul că a ajuns în oraș, după care nu a mai răspuns la telefon.“, anunță IPJ Olt.

Potrivit polițiștilor, femeia ar mai fi plecat și anterior de la domiciliu în mod voluntar, revenind ulterior.

SEMNALMENTE: înălțime 1,60 metri, constituție atletică, față rotundă, păr negru lung, sprâncene negre subțiri pensate, prezintă două alunițe la nivelul sprâncenei stângi, iar pe antebrațul  stâng prezintă un tatuaj sub forma unei fundițe.

La momentul dispariției, femeia purta un tricou albastru, pantaloni albaștri din stofă și papuci albi din plastic.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!