20 de BURSE Alexandra Măceșanu, acordate de familie, anual, liceenilor curajoși

1116

BURSA ALEXANDRA MĂCEȘANU PENTRU CURAJ va fi acordată liceenilor de către familia fetei dispărute și despre care Gheorghe Dincă a declarat anchetatotilor că ar fi ucis-o, în fiecare an de ziua Alexandrei, pe 15 septembrie.

Dând dovadă curajul fetei, familia Alexandrei Măceșanu a hotărât să impulsioneze tinerii să lupte cu crima organizată, să nu stea indiferenți atunci când colegii lor cad victime. Astfel, liceenii care vor ajuta poliția în lupta cu infractorii vor primi burse.

“Impreuna cu familia si cativa prieteni apropiati (oameni de afaceri care nu vor sa-si dea numele) am hotarat sa CINSTIM CURAJUL Alexandrei si indiferent daca este in viata sau nu vom oferi 20 de burse anuale pt tineri de liceu care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee!. In fiecare an de ziua Alexandrei pe 15 Septembrie vom oferi aceste burse copiilor care vor ajuta politia si pe noi sa luptam impotriva RAPIRILOR, DROGURILOR, SANTAJULUI, CLANURILOR INTERLOPE, GASTILOR DE CARTIER. Copiii nu trebuie doar sa fie buni la invatatura, dar si sa invete sa lupte impotriva raului si sa nu le fie frica, sa invete sa fie buni!”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei.