Primăria Slatina oferă suporterilor echipei de fotbal tricouri GRATUITE la primul meci în Liga a III-a

114

Cu scopul de a susține performanța în fotbal, Primăria Slatina va oferi câte un tricou inscripționat cu însemnele echipei locale și ale Primăriei Slatina primilor 2.000 de suporteri la meciul oficial din liga a III-a, care va avea loc în data de 23 august.

Locuitorii municipiului Slatina, atât copii cât și adulți, se pot înscrie pentru a intra în posesia unuia din cele 2000 de tricouri oferite gratuit de către primărie, cu scopul susținerii echipei CSM. ʺÎnscrierea se face prin transmiterea unui mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina începând de astăzi, 13 august, sau personal la Clubul Sportiv Municipal din Slatina, Bld. Sf.Constantin Brâncoveanu nr.1 (Stadion 1 Mai), prin completarea unui formular de înscriere, în limita celor 2.000 de tricouri disponibile. Tricourile vor fi acordate în baza unui act de identitate, începând cu data de 19 august 2019, doar persoanelor înscrise conform regulamentului, de la sediul Clubului Sportiv Municipal din Slatina, Bld. Sf. Constantin Brâncoveanu nr.1 (Stadion 1 Mai), iar pentru a intra în posesia tricoului, copiii (minori) trebuie să vină obligatoriu însoțiți de tutorele legal ce va avea asupra lui actul de identitateʺ, a transmis administrația municipală.

Echipa de fotbal a CSM Slatina va juca primul meci în liga a treia pe stadionul 1 Mai din Slatina.

“Invit la stadion toți susținătorii fotbalului slătinean, să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de jucătorii noștri!” declară primarul Emil Moț.

Secţia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Slatina a fost reactivată în anul 2018 și a început de jos, de la nivelul Ligii a V-a, fiind sezonul trecut singura echipă din ţară de nivelul Ligii a IV-a care a ajuns în 16-imile de finală ale Cupei României, reuşind să aducă pe Stadionul „1 Mai”, după mai bine de 30 de ani, pentru un meci oficial, o echipă din Liga I.  Odată cu promovarea în Liga a III-a, CSM Slatina s-a afiliat la FRF, iar grupele Centrului de Copii şi Juniori au fost înscrise în Campionatul Naţional Under 17 şi Campionatul Naţional Under 19, competiţii organizate la nivel naţional.