Anchetatorii continuă căutările de probe în „casa groazei”; Cumpănașu face plângere împotriva unui fost șef în poliție, a unui fost procuror, a unei judecătoare și unui deputat de Olt

671

Ancheta de la Caracal în cazul victimelor lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-ar fi ucis pe cele două fete- Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, continuă. Azi s-au reluat căutările de noi probe în casa criminalului.

În paralel, mai multe persoane, apropiați și cunoscuți ai lui Gheorghe Dincă sunt audiați la sediul Poliției Caracal. Unchiul Alexandrei a anunțat că va depune plângere la Parchetul General, acuzând de complicitate un fost șef de poliție, un fost procuror, o judecătoare și un deputat de Olt.

„NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:

  • Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras
  • Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt
  • O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie „de prietenie”. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.
  • Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi „marunte”

AM NUMELE ACESTORA SI UN MARTOR DE O CREDIBILITATE FOARTE MARE. AM DAT ACESTE NUME SI TOATE INFORMATIILE LA PARCHET, MA de mai bine de 7 zile. Pana astazi nu s-au facut audieri pt a se stabili natura relatiei cu acest ANIMAL.„, a anunțat sâmbătă Cumpănașu.

Iar azi, Alexandru Cumpănașu a anunțat că va continua bătălșia păentru adevărt: „La ora 12.00 ma voi prezenta din nou la Parchetul General pt a depune acum IN SCRIS tot ceea ce le-am transmis deja de zile bune anchetatorilor. Inteleg ca nu este relevanta informatia in timp rapid ci neaparat sa avem hartie. Daca intra unii peste dvs noaptea va rog sa aveti grija sa aveti hartie si un pix si sa asteptati pana cand se trezesc procurorii. Mâine voi depune IN SCRIS multe detalii si piste transmise deja cu nume, persoane, documente menite sa ajute parchetul pt a afla adevarul!!!. ADEVARUL si VINOVATII trebuiesc aflati! Voi continua batalia pt adevar”.