Fotografia Alexandrei cu Bănică Jr., virală pe facebook. Reacția artistului

2573

Membră a Ansamblului Tradițional Dor de Romanați, Alexandra Măceșanu a evoluat pe scene din țară la marile festivaluri de folclor sau evenimente culturale, întâlnind numeroși artiști. Unul dintre aceștia, întâlnit în iunie 2016 la Alba Iulia, este Ștefan Bănică jr. Fotografia fetei cu artistul a devenit virală.

Zilele acestea, în momente grele pentru prieteni și apropiați, colegii de ansamblu ai Alexandrei Măceșanu postează numeroase fotografii alături de fată la diversele evenimente culturale sau turnee la care au participat împreună. Una dintre fotografii o înfățișează pe Alexandra alături de Ștefan Bănică Jr. Fotografia a fost postată azi și de către artist pe pagina sa de socializare, înregistrând în doar o oră aproape o mie de distribuiri și sute de comentarii. Artsitul a postat și un mesaj.

“Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri “Alexandra”, “Luiza”, “Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a postat Bănică Jr.