VIDEO-FOTO/ Elevi de la Greceanu, printre cei mai buni din lume la Olimpiada Internațională de Robotică din Danemarca

345

Un nou succes pentru creatorii de roboți de la Colegiul Național “Radu Greceanu” Slatina. Echipa ROBCON 77 a reușit să se claseze printre cele mai bune din lume la Olimpiada Internațională de Robotică “WRO Aarhus 2019”.

Publiée par Victor Coneschi sur Dimanche 4 août 2019

În urma rezultatului de excepție obținut anul acesta la Olimpiada Națională de Robotică, echipa Robcon 77 (CN Radu Greceanu), formată din Coneschi Vlad, Vădăstreanu Robert și Constantinescu Liviu s-a calificat la Open-ul Internațional din Danemarca. Competiția, la care au participat aproximativ 140 de echipe din peste 30 de țări (China, Germania, Ungaria, Italia, România, Filipine, Iran, Hong Kong, Canada, Maroc, Ghana, Danemarca, Kazakstan, Panama, Rusia, Grecia, SUA, Jamaica, Bahrain, Coreea, Africa de Sud, Nigeria, Mexic, India, Armenia, Columbia, Japonia, Elveția, etc) s-a desfășurat în perioada 1-4 august la Aarhus, Danemarca.

România a participat cu 9 echipe, printre care și echipa slătineană ROBCON 77.

Elevii de la Greceanu au ocupat în finală Locul 7. La categoria Seniori- Regular, slătinenii au avut 22 de echipe concurente. Ei au trebuit să proiecteze, să construiască și să-și programeze roboții pentru a rezolva provocări specifice pe un teren.

Publiée par Victor Coneschi sur Dimanche 4 août 2019