INCREDIBIL Anchetatorii olteni, petrecere de lux în plin scandal

496

Anchetatori și polițiști din Olt s-au distrat de minune în urmă cu câteva zile pe un ponton de lux din Dubova. Petrecerea condimentată cu animatoare a fost organizată de un procuror DNA Dolj, cu ocazia zilei de naștere. La eveniment au luat parte și o serie de anchetatori și polițiști din Olt. Imagini de la petrecerea anchetatorilor au fost făcute publice pe pagina de Facebook Observ tot.

Potrivit unor surs, chermeza de lux a unr anchetatori din Olt, în plin scandal iscat de crimele de la Caracal, a costat 5.000 de euro.

„Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viaţă ale apropiaţilor mei şi câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitaţi prezenţi nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, aşa cum se observă şi pe filmare. Este prima oară în viaţa mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitaţi”, a declarat procurorul Florentin Riza, pentru un site central

Printre participanții la petrecere au participat judecătorul Bogdan Cornea de la Judecătoria din Balş și Marin Scaete, şeful poliţiei din Scorniceşti.