Rotea n-are concurență pentru conducerea Spitalului Slatina. Este singurul candidat

270

Cătălin Rotea, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, este singurul candidat pentru postul scos la concurs. Dosarul său a fost admis de Consiliul de Administrație.

Consiliul de Administrație al celei mai mari unități medicale din județul Olt a scos la concurs postul de manager, ocupat în prezent de Cătălin Rotea. Concursul va avea loc la sediul SJU Slatina, în perioada 5 – 19 august. Singurul candidat înscris, care a trecut de etapa eliminatorie, stabilită pe 5 august, de îndeplinire a condițiilor, este actualul ocupant al postului. Pe 12 august, Rotea va susține proba scrisă a concursului, un test-grilă de verificare a cunoștințelor, iar pe 19 august va avea loc susținerea proiectului de management, realizat în baza unei teme alese. Proiectul de management trebuie să cuprindă, printre altele, o analiză SWOT a unității, identificarea problemelor critice și dezvoltarea unui proiect pentru una dintre problemele prioritare.

Cătălin Rotea conduce SJU Slatina din data de 1 septembrie 2017, sub mandatul său fiind finalizate și demarate ample proiecte de modernizare și dotare. El a ocupat până acum mai multe funcții de director, dar și, pentru o scurtă perioadă, pe cea de prefect al județului Olt, la acel moment fiind cel mai tânăr prefect din țară. Tot pentru o scurtă perioadă, în 2017 Rotea a îndeplinit funcția de secretar de stat.