Fata dispărută luni a fost găsită. Este teafără!

321

Tânăra de 16 ani dispărută duminică, 4 august, aflată în sistemul de protecţie, a fost găsită de către poliție, tot în municipiu.

Polițiștii olteni au fost alarmați zilele acestea de o nouă dispariție. Popa Elena Claudia, în vârsta de 16 ani, care beneficiază de măsură de protecție specială – fiind în plasament la D.G.A.S.P.C. Olt,  nu a mai revenit în centru. Fata a plecat fără acordul educatorului de serviciu care o însoțea duminică, în jurul orei 19.30, în zona unui supermarket din municipiul Slatina.

Oamenii legii au identificat-o ieri după-amiază pe raza orașului. “Polițiștii din cadrul Poliției municipiul Slatina au identificat minora pe raza localității și a fost predată reprezentanților D.G.A.S.P.C. Olt. Aceasta a afirmat că, în perioada plecării sale voluntare, nu a fost victima niciunei infracțiuni”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Se pare că aceasta nu este singura fugă a fetei. Ea a părăsit centrul, fără acordul personalului de serviciu, în repetate rânduri, revenind ulterior.