Autotren RĂSTURNAT la Balș. Traficul a fost blocat și deviat pentru scurt timp

3728

Astăzi, în jurul orei 15.25, un autotren ce se deplasa din Craiova spre Slatina s-a răsturnat la Balș. Traficul a fost blocat și deviat de la pod până la pensiunea Flora, fiind reluat la ora 16.40. Șoferul, rănit ușor, a ajuns la Spitalul Orășenesc Balș.

Accident rutier pe DN 65/E 574, pe raza orașului Balș, care a făcut ca traficul – pe Drumul National 65  să fie blocat pe ambele sensuri.

 

“Polițiștii au acționat în zonă în vederea efectuării cercetărilor la fața locului. Din primele verificări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un stâlp de electricitate, ulterior răsturnându-se  pe partea carosabilă. “, a anunțat IPJ Olt.

foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Potrivit martorilor, la ora 16.00 traficul era deviat de la intersecția de la pod până la pensiunea Flora. Acum se circulă în condiții normale. Polițiștii sunt prezenți la locul producerii evenimentului pentru fluidizarea traficului rutier în zonă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.