Executat în stil mafiot. Bărbat împușcat în stradă

559

Un bărbat și-a pierdut viața în această dimineață după ce a fost împușcat în plină stradă. Incidentul a fost anunțat la 112 de o femeie din comuna 1 Decembrie, județul Ilfov.

Bărbatul a fost executat cu două focuri de armă în jurul orei 03,17.IPJ Ilfov a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Conform primelor informații, se pare că bărbatul a primit un telefon să iasă la poartă, acolo unde era așteptat de o mașină cu numere de Dâmbovița. Mobilul crimei ar fi gelozia.