Criminalul: ,,În sac e fata din luna mai,,. Gheorghe Dincă, criminal în serie?

2435

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă i-a şocat pe anchetatori. Astăzi, după ce ar fi ,,bătut cu pumnul în masă,, cerând să nu-l mai plimbe, i-a dus lângă o lizieră din apropiere de municipiu pentru a le arăta unde a ascuns rămăşiţele ,,fetei din luna mai,,.

,,În sac e fata din luna mai” le-a spus bestia anchetatorilor când a ajuns la liziera din apropierea Caracalului, pe sensul spre Bucureşti. Mărturisirea criminalului îi duce cu gândul pe anchetatori la un scenariu sumbru şi lasă să se înţeleagă că ar fi vorba de mai multe victime. Potrivit informaţiilro furnizate de familia Luzei Melencu, fata a dispărut în aprilie.

Zeci de polițiști, procurori și criminaliști, au scotocit, astăzi, într-o lizieră de lângă Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat trupul fetei. Dar monstrul nu a spus despre cine este vorba pentru că, potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, acesta nu a reținut numele, ci doar date din calendar, lunile în care le-ar fi răpit.

Toată lumea a presupus că sacul cu oseminte și resturi incinerate găsit luni ar aparține Luizei Melencu. Dar, potrivit declarației criminalului care, spune că “în sac e fata din luna mai”, situaţia se complică. Anchetatorii nu exclud varianta unui criminal în serie.