VIDEO Caracalul, oraș traumatizat

268

Locuitorii celui de-al doilea municipiu nu mai zâmbesc de când tragedia celor două tinere a ieșit la iveală. Cu toții vorbesc despre soarta crudă a Alexandrei și Luizei, lăsând lacrimile să le inunde fața. Oamenii susțin că, datorită autorităților incompetente, tot ce la mai rămâne de făcut este să se roage la Dumnezeu. Mulți au făcut-o astăzi, alături de episcopul Slatinei și romanațioului care le împărtășește suferința, considerând orașul ca fiind traumatizat de sfârșitul dramatic al celor două fete.

PS Sebastian a susținut astăzi parastasul Alexandrei la catedrala din Caracal, în prezența multor localnici care au făcut ca lăcașul de cult să devină neîncăpător. Înalta față bisericească a susținut că a ales să se roage pentru tânăra din Dobrosloveni aici pentru că orașul este  traumatizat de cele întâmplate.

Episcopul Slatinei și Romanațiului a îndemnat la rugăciune, acest lucru fiind singurul pe care oamenii îl mai pot face atunci când autoritățile se dovedesc incapabile să-și îndeplinească atribuțiile.