FOTO Caracalenii s-au rugat pentru sufletele fetelor ucise la Caracal. DECLARAȚII TULBURĂTOARE ale episcopului Slatinei și Romanațiului

176

Catedrala ,,Adormirea maicii Domnului” din Caracal a devenit neîncăpătoare pentru localnicii care au venit să ia parte la rugăciunea colectivă  oficiată de PS Sebastian, episcolul Slatinei și Romanațiului. Cu toții s-au rugat pentru sufletele celor două tinere căzute victime criminalului din localitate, pentru alinarea sufletelor membrilor celor două familii marcate de drama fetelor, dar și pentru celelalte victime ale traficului de persoane. Episcopul Slatinei și Romanațiului a cerut tuturor să-și apere copiii și să se roage pentru a avea conducători responsabili.

Foarte mulți caracaleni au luat parte la liturghia arhierească de la catedrala din localitate, răspunzând apelului făcut de Episcopia Slatinei și Romanațiului de a lua parte la o rugăciune colectivă pentru cele două fete ucise de monstrul din Caracal. Toți cei care sau participat la slujbă au susținut că vor continua să se roage pentru Alexandra și Luiza și susțin că fetele nu sunt doar victimele criminalului, ci și a unui sistem la fel de vinovat pentru cele întâmplate cu tinerele.

PS Sebastian, episcopul Slatinei și Romanațiului,  a susținut că a oficiat un parastas, pentru sufletele celor două tinere. El le-a cerut tuturor să se roage pentru sufletele fete, pentru liniștea familiile lor , dar și pentru celelalte victime ale traficului de ființe.

Înalta față bisericească a atacat dur autoritățile pe care le consideră la fel de vinovate pentru moartea celor două tinere ca și pe criminal. Episcopul le-a cerut să se roage și pentru țară, să aibă parte de autorități și conducători responsabili și nu de iresponsabili care își dau măna cu infractorii.

Catedrala ,,Adormirea maicii Domnului” din Caracal a devenit neîncăpătoare astăzi pentru localnicii care au venit să ia parte la rugăciunea colectivă  oficiată de PS Sebastian, episcolul Slatinei și Romanațiului, pentru Alexandra și Luiza, dar și pentru celelalte victime ale traficului de ființe umane.