INCREDIBIL Numele unui DEPUTAT, vehiculat în ancheta de la Caracal. Un beneficiar al reţelei conduse de DINCĂ a dat delaraţii la DIICOT

1229

Un martor sub acoperire, beneficiar al serviciilor sexuale oferite de reţeaua de trafic de carne vie din care făcea parte Gheorghe Dincă, a făcut azi declaraţii halucinante despre încrengăturile dintre interlopi, organele statului şi oamenii politici.

Declaraţiile făcute la România Tv, cu spatele şi vocea distorionată, au fost halucinante. Omul a susţinut că are şi dovezi privind afirmaţiile făcute, vorbind inclusiv de înregistrări.

Potrivit celor susţinute de acest bărbat, Dincă făcea parte dintr-o reţea de trafic de persoane, dar nu era capul reţelei. Bărbatul a vorbit despre un anume ,,domnul Tonel,, care ar deţine o staţie de încărcare a tuburilor de oxigen, în apropiere de fosta fabrică de pâine din Caracal. Acesta ar fi şi cel care i-a oferit ,,pe tavă,, una dintre victimele reţelei. Potrivit martorului, Luiza ar fi fost plasată, înainte de a fi omorâtă, la cel puţin 12 bărbaţi, ale căror nume a susţinut că le cunoştea, promiţând că le va spune anchetatorilor.

Bărbatul a ajuns în această după-amiază la DIICOT unde a dat o declaraţie amănunţită în acest sens.

Conform celor susţinute de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, martorul a făcut referire în discuţiile avute cu el şi la un deputat de Olt, din Caracal, cu afaceri diverse. Numele acestuia apare şi în declaraţia de la DIICOT a martorului.

Anchetatorii au demarat verificări cu privire la cele susţinute de martorul sub acoperire a cărui identitate este ţinută la secret de teama repercursiunilor.

Realitatea Oltului cunoaşte numele demnitarului pomenit în ancheta de la Caracal. Deocamdată nu-l facem public pentru că, înainte de a trage procurorii DIICOT o concluzie, ne dorim să facem şi noi o sumară verificare.

Mai trebuie spus că martorul a amintit, în discuţia cu Alexandru Cumpănaşu şi procurorii DIICOT, şi despre anumiţi poliţişti care ar fi protejat reţeaua de prostituţie din care făcea parte criminalul de la Caracal, fără a face public vreun indiciu cu privire la numele acestora. Există indicii că ar fi vorba şi mai mulţi poliţişti care acum se grăbesc să iasă la pensie. Câteva nume în acest sens au fost făcute publice de Remus Rădoi, zis Codiţă, un informator al DIICOT.