INCREDIBIL Prefecta de Olt, la faţa locului pentru a-şi… întipări în minte locul ororilor

708

Noul prefect al județului Olt, Angela Nicolae, a venit la prânz în Caracal, la locuința lui Gheorghe Dincă. Motivul este incredibil. Reprezentantul Guvernului a făcut declarații de neînțeles: „Vreau să mi se întipărească foarte bine în minte acest loc”. Angela Nicolae a depus o coroană de flori la casa groazei în memoria Alexandrei şi a refuzat să ofere răspunsuri la trebarea jurnaliștilor.

În ultimele zile, mai mulți oficiali și miniștri au fost demiși de către premierul Viorica Dăncilă ca urmare a unor declarații inadecvate. Nu este exclus să mai avem parte şi de altele. Printre acestea s-ar putea afla şi cel al noului prefect al Oltului, Angela Nicolae, numită în funcţie în urmă cu trei zile.

Angela Nicolae, noul prefect de Olt, a ajuns astăzi, în jurul orei 14.00, la locuința lui Gheorghe Dincă. Aceasta a depus o coroană de flori, la locul în care oamenii aprind candele. Întrebată, de presă, de ce a venit, Angela Nicolae a susţinut că a dorit „să i se întipărească foarte bine în minte,,  acel loc.

„Am venit ca om. Vreau să mi se întipărească foarte bine în minte acest loc, am simțit nevoia să văd personal locul desfășurării evenimentelor. Simt nevoia să mi se întipărească în memorie, să îmi amintesc întotdeauna care este datoria mea de funcționar public. De a fi orientat spre cetățean. Întreaga mea compasiune către familiile victimelor. Eu am încredere în instituțiile statului, în organele de cercetare ale DIICOT, am încredere în justiție”, a spus Nicolae.

ÎPrefecta de Olt a recunoscut că nu a făcut nimic în acest caz dat fiind faptul că a fost numită în funcţie cu doar trei zile în urmă. A promis că va face tot ceea ce îi permite legea ca pe viitor să nu mai avem parte de astfel de tragedii. În plus, a susţinut că vom vedea despre ce este vorba şi ce poate.

Potrivit prefectului, Corpul de Control al MAI verifică dacă Prefectura Olt a fost

Prefectul și subprefectul din Olt au fost demiși, în urmă cu o săptămână, de ministrul de Interne de atunci, Nicolae Moga, care a anunțat că va propune noi nume în ședința de Guvern.