Edilii Slatinei își angajează consilieri. Și viceprimarii vor avea cabinete

512

Primarul Slatinei va avea cabinet cu director și 5 consilieri, iar fiecare viceprimar câte un director de cabinet cu câte un consilier în subordine.

Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Slatina se reorganizează, noua structură fiind aprobată azi, în ședința de îndată a Consiliului Local.

Astfel, în subordinea Primarului municipiului Slatina, respectiv în subordinea fiecărui viceprimar al municipiului Slatina vor funcționa structurile organizatorice Cabinet Primar, respectiv Cabinet Viceprimar. La cabinetul primarului se va înființa un post de director de cabinet și un post consilier, întregul cabinet urmând a funcționa cu director și 5 consilieri, personal contractual care își va desfășura activitatea în baza unui contract individual de muncă pe durata mandatului primarului. Înființarea în subordinea fiecărui viceprimar al municipiului Slatina a structurii organizatorice Cabinet viceprimar va aduce câte 2 posturi personal contractual care își va desfășura activitatea în baza unui contract individual de muncă pe durata mandatului viceprimarului.

Vom avea astfel, personal contractual cabinet primar 6 posturi, iar personal contractual cabinet viceprimar – 4 posturi.

De asemenea, noua organigramă mai prevede și transformarea funcției publice locale generale de secretar al municipiului Slatina în funcția publică locală specifică de secretar general al municipiul Slatina.