Caz Caracal: Dincă și-a angajat avocat

736

Principalul suspect în cazul Caracal, Gheorghe Dincă, a renunțat la avocatul din oficiu, apelând la serviciile unui avocat din Capitală.

În timp ce dosarul Caracal a fost prleuat de către DIICOT structura centrală, și Gheorghe Dincă și-a angajat avocat. El a renunțat la avocatul numit din oficiu, apelând la serviciile unui renumit avocat bucureștean, Claudiu Lascoschi. Noul avocat a fost prezent azi-noapte la audierea-maraton a inculpatului. După 9 ore de audieri, potrivit noului său avocat, Dincă susţine în continuare că le-a ucis pe cele două fete.

„Și-a menținut declarația. Locurile nu le-a menținut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, citat de  Antena 3.

Claudiu Laconschi are o experiență de peste 20 de ani ca avocat și oferă servicii de apărare inclusiv în cauzele de drept penal. Unul dintre foștii săi clienți îl recomandă pe un forum, păstrându-și anonimatul: “Nu vreau sa fac reclama, dar totusi vreu sa va spun ca cel mai bun, sincer, corect si competent avocat pe care l-am intalnit in viata se numeste Claudiu Lascoschi din Bucuresti. De la o condamnare de 15 cu executare m-a dus la o mica suspendare.”