VIDEO/Căutări în FORȚĂ ale Alexandrei și Luizei. Procurorul-șef DIICOT: cercetarea la fața locului va fi reluată, fetele ar putea fi în VIAȚĂ!

678

Autoritățile au dat startul căutărilor în forță ale Alexandrei și Luizei, cele două fete dispărute despre care Gheorghe Dincă a declarat că le-a omorât.

Căutări în lacul Drăghiceni

Publiée par Realitatea Oltului sur Mercredi 31 juillet 2019

 

Autoritățile sunt convinse că criminalul le-a mințit și desfășoară numeroase căutări. La Balta Drăghiceni, aproape de casa criminaloului, zeci de jandarmi, polițiști și scafandri desfășoară căutări, la fața locului fiind mobilizate și echipaje medicale de la Ambulanță și SMURD.

Publiée par Realitatea Oltului sur Mercredi 31 juillet 2019

 

În paralel, polițiștii au verificat curțile și casele vecine locuinței criminalului.

Ancheta continuă, fiind aduși la Caracal specialiști din Capitală și toate județele țării. Șeful Anti-Mafia, Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT: nu avem rezultate în cazul ADN-ului din butoi, nu putem neglija nicio variantă de anchetă, fetele au fost date în urmărire națională și internațională; fetele ar putea fi în viață; până nu avem concluzii clare cu privire la faptul că ar fi fost într-adevăr ucise, sunt doar indicii, avem fragmente osoase de la fața locului. Cercetarea de la fața locului va fi reluată.