Ghişee pentru caziere judiciare, deschise şi în Piatra- Olt şi Potcoava

259

Începând cu 1august, la nivelul Inspectoratul de Poliție Județean Olt vor funcționa încă două ghișee pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, în orașele Piatra-Olt și Potcoava. Astfel, poliția va putea elibera certificate de cazier judiciar în toate municipiile și orașele din județul Olt.

Începând de mâine, IPJ Olt va deschide două ghișee noi pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, care vor funcționa de luni până vineri, între orele 09.00-11.00, în sediile polițiilor orășenești Piatra Olt și Potcoava.

 La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt funcționează opt ghișee pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoane fizice și juridice, câte unul în fiecare municipiu și oraș din județ, anunţă IPJ Olt.

Programul ghişeelor:

  • Sediul IPJ OLT – Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative

Luni, Marţi, Miercuri, Joi: 08.30 – 12.00, 13.30 – 15.00

Vineri: 08.30 – 12.00, 13.00 – 14.00

  • Poliţia Municipiului CARACAL

Luni, Marţi, Miercuri, Joi şi Vineri – 08.30 – 11.30

  • Poliţiile: BALȘ, CORABIA, DRĂGĂNEȘTI OLT, PIATRA OLT, POTCOAVA, SCORNICEȘTI:

Luni, Marţi, Miercuri, Joi şi Vineri – 09.00 – 11.00

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă în România.

Pentru situațiile în care cererea este depusă prin misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României, certificatul de cazier judiciar se eliberează în cel mult 30 de zile de la data depunerii, iar în cazul adeverințelor în termen de 10 zile de la data solicitării.

Documentele sunt valabile 6 luni de la data eliberării şi numai în scopul pentru care au fost eliberate.