Elena Ioțu, președinta organizației de femei a județului, a demisionat din ALDE

315

Președintele Organizației Femeilor Liberal-Democrate Olt și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în partid. Elena Ioțu a decis să nu mai rămână nici măcar membru al partidului.

Un an și jumătate a ținut “dragostea” dintre Elena Ioțu și ALDE Olt. În ianuarie 2018, conducerea Organizaţiei de femei a PNL Slatina, în frunte cu preşedintele Elena Ioțu, a trecut la ALDE, iar în urmă cu un an Ioțu a fost aleasă la conducerea femeilor din ALDE Olt. Ieri, președinta OFLDE Olt a ieșit din partid.

“Astazi, 30 iulie 2019, anunt DEMISIA mea, atat din functia de Presedinte al Organizatiei Femeilor Liberal-Democrate (pentru Europa) OFLDE – Judetul Olt, cat si din toate celelalte functii pe care le detin in cadrul Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor (pentru Europa) – ALDE, inclusiv din cea de membru. “, a anunțat aseară Ioțu.

Detaliile acestei rupturi vor fi anunțate în cursul acestei săptămâni de către demisionară, potrivit promisiunilor sale de pe rețeaua de socializare. Se pare că Elena Ioțu nu renunță însă la politică, îndemnându-și echipa să rămână mai departe alături de ea.

“Va asigur ca politica mea este mai mult despre oameni, printre oameni, cu oameni – despre problemele curente ale comunitatii judetului nostru, despre accesul la educatie si sanatate al oamenilor; si nu in cele din urma, despre accesul la normalitate si la o viata mai buna a intregii noastre comunitati… Aceasta a fost, este si va ramane in continuare, fraza publicata pe website-ul meu, un mesaj de intampinare pentru oamenii care au fost, sunt si vor ramane mai departe alaturi de mine.”, a postat Ioțu pe pagina sa web.