TERIFIANT Anchetatorii ştiu ce s-a întâmplat cu cele două cadavre. Unul a fost ars, iar celălalt îngropat îngropat

2387

Surse din anturaju anchetatorilor susţin că Gheorghe Dincă e-a mărturisit acestora cum şi de ce le-a ucis pe Alexandra şi Luiza, dar şi ce a făcut cu cadavrele acestora. Potrivit acestora, din corpul neînsufleţit al uneia nu a mai rămas decât un morman de oase, câteva bucăţi de carne pentru câini şi dinţii, iar celălalt corp a fost îngropat.

Este terificant ce a făcut bestia din Caracal cu cele două fete – Alexandra şi Luiza, pe care a recunoscut că le-a ucis. El a susţinut în faţa procurorilor DIICOT că le-a ucis pentru că nu au acceptat să întreţină relaţii sexuale cu el. În cazul Luizei, criminalul a ales să îngroape cadavrul. Din informaţiile noastre, mormântul i l-a săpat la groapa de gunoi. Cât despre corpul neînsufleţit al Alexandrei, se pare că monstrul a decis să-l tranşeze. A oprit câteva bucăţi de carne pentru a le da la câini, iar restul bucăţilor ar fi fost arse.

Gheorghe Dincă a recunoscut în această după-amiază că le-a ucis pe cele două fete. mărturisirea a fost făcută în timpul percheziţiei reluate, pentru a treia zi, în gospodăria criminalului.