FOTO/VIDEO Criminalulul Alexandrei, la Tribunal Dolj. Gheorghe Dincă a fost dus la mandat

347

Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei, fata dispărută din Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă, a fost dus, cu puțin timp în urmă, la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă. procurorii DIICOT îl acuză de viol și sechestrare de persoane.

Bărbatul de 66 de ani din Caracal care se presupune că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu din Dobrosloveni a fost reținut în această dimineață de procurorii DIICOT Dolj, către care a fost declinată competența instrumentării acestui caz. Aceștia l-au reținut pe Gheorghe Dincă pentru viol și sechestrare de persoane, dar nu și pentru crimă.

Cu puțin timp în urmă, suspectul a fost dus la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

În momentul în care acesta a fost scos din duba Poliției, mai multe persoane, care așteptau în fața instanței, au început să protesteze, scandând împotriva bărbatului.

În casa lui Gheorghe Dincă au fost găsite resturi umane și bijuterii ale Alexandrei, tânăra din Dobrosloveni care a dispărut în drum spre Caracal.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Joi, la prânz, fata a sunat la 112 de trei ori anunțând că este sechestrată și cerând ajutor. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit să o localizeze decât la multe ore după ultimul telefon. Intrarea în casa groazei s-a făcut la alte câteva ore de la primirea mandatului de percheziție.