Regele Leu, filmul noii generații, la Cinema Slatina. Alte 6 filme din TOP 10 pe marile ecrane slătinene

126

Începând de ieri, animația Disney Regele Leu, situată pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 185 de milioane de dolari în weekendul premierei, ajunge și pe marele ecran din Slatina. Animația este una spectaculoasă vizual, realizată cu o tehnologie de ultimă generație care face ca personajele să pară animale adevărate.

Filmul noii generații, cu premieră pe ecranele din România pe 19 iulie, a ajuns ieri și pe marele ecran slătinean. El rulează la cinematograful din incinta Centrului Cultural Eugen Ionescu Slatina. Filmul a făcut deja furori pentru efectele speciale avansate ce fac din remake-ul Disney un film uluitor vizual. Beyonce este vocea leoaicei Nala, parteneră a Regelui Leu.

Timp de mulți ani, The Lion King a fost filmul cu cele mai mari încasări de la Disney, iar noua animație 3 D nu este cu nimic mai prejos.

Filmul a debutat la Slatina ieri, iar azi, sâmbătă și duminică poate fi vizionat la orele 12:40 și 16:30. Luni, proiecția rulează la ora 15.00, iar marți, miercuri și joi la 12.40 și 16.30.

Acesta nu este singurul film de top ce rulează în capitala Oltului. În această perioadă, mai pot fi vizionate “Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home”, (locul 2 în box office), “Povestea jucăriilor 4/ Toy Story 4″ (locul 3), comedia “Yesterday” (locul 5), dar și alte proiecții aflate în top 10: “Stuber”, “Aladdin”, “Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets 2″.